Nolte Keukens

Wij plaatsen uitsluitend hoge kwaliteitskeukens van Nolte Keukens.

Hieronder enkele mogelijkheden en voorbeelden.

Keuken groen hotel chique

Green hotel chique – Deze keuken is uitgevoerd in een prachtige groene eigentijdse tint. In combinatie met het witte marmerlook blad en door het gebruik van hetzelfde marmer in de achterwand van de nis, krijg je helemaal hét chique gevoel. De raamwerk fronten geven het geheel een touch van een landelijke stijl.

Greeploos kookeiland met voldoende zitgelegenheid – Het kookeiland heeft een elegante uitstraling doordat er geen grepen te zien zijn. Het donkere hout zorgt voor een natuurlijke touch in deze keuken.

Met greeploos kookeiland
Nolte Keukens

De elegante woonkeuken – Kies voor een praktische woonkeuken, in dit voorbeeld, uitgevoerd in graphit anti-fingerprint. Deze keuken past helemaal in de huidige trends van donker kleurgebruik. De lichte eiken fronten in deze keuken maakt het een gezellig, huiselijk geheel.

 

De Scandinavische keuken – Deze keuken is opvallend te noemen door het gebruik van een roze pasteltint in de verschillende elementen. Het witte front en het houtkleurige blad zorgen voor een rustige sfeer en voor eenheid. Deze keuken past helemaal in de laatste trends van het gebruik van pasteltinten.

 

Scandinavische keuken
Moderne keuken

De moderne keuken – Een donkere strakke keuken. Een tikkeltje industrieel, maar toch met een lichte uitstraling. In deze keuken is contrast aanwezig door het gebruik van een donkere grijstint in combinatie met Artic wit. Deze donkere keuken maakt een hoogwaardige en stijlvolle indruk.

 

Dark brown – Donkerbruin is het nieuwe zwart in keukenland. Deze kleur zorgt net even iets meer voor het warme gevoel in de keuken. Combineer het donkerbruin met zwart voor strakke en industriële uitstraling.

 

Keuken Dark Brown