Over Creastyle

Mijn naam is Tiny Verberne.
Een ervaren vakman die jarenlang gespecialiseerd is in het plaatsen van mantelzorgwoningen en interieurbouw. Met een schat aan kennis en expertise heb ik me gevestigd als een betrouwbare professional in de bouwsector.

Als het gaat om mantelzorgwoningen, begrijp ik het belang van het creëren van een comfortabele en functionele ruimte voor zowel de zorgverlener als de zorgontvanger. Ik heb al tientallen mantelzorgwoningen met zorg en precisie geplaatst, waardoor families de mogelijkheid hebben om dicht bij hun geliefden te zijn en tegelijkertijd hun privacy en onafhankelijkheid te behouden. Mijn inzicht in de specifieke behoeften van mantelzorgsituaties heeft mij een gewaardeerde naam in de branche opgeleverd.

Naast mantelzorgwoningen ben ik ook bedreven en bekwaam in mijn oorspronkelijke vakgebied;  interieurbouw. Ik heb interieurprojecten uitgevoerd voor zowel particuliere woningen als commerciële ruimtes. Mijn aandacht voor detail en vakmanschap zorgen ervoor dat elk interieurproject tot in de kleinste details wordt uitgevoerd, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Ik mag mijzelf omschrijven als een professional die streeft naar klanttevredenheid en kwaliteit in elk project dat ik aanpak.