Over Creastyle

Mijn naam is Tiny Verberne, eigenaar en ook gelijk de bouwer. Hiermee is de lijn naar productie kort. Werk samen met een klein clubje van ingehuurde zelfstandige.

Ik ben een ervaren vakman die jarenlang gespecialiseerd is in het plaatsen van op maat gemaakte mantelzorgwoningen en meubelwerken. Al ruim dertig jaar ben ik met veel liefde werkzaam in dit vakgebied. Met al deze kennis en expertise heb ik mij gevestigd als een betrouwbare professional in de bouwsector. Ik ben een nauwkeurige vakman die streeft naar klanttevredenheid en kwaliteit in ieder project dat wordt aangepakt.

Oorspronkelijk ben ik als interieurbouwer begonnen. Al ruim dertig jaar ben ik bedreven en bekwaam bezig in dit vakgebied. Ik heb interieurprojecten uitgevoerd voor zowel particuliere woningen als commerciële ruimtes. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorg ik ervoor dat elk interieurproject tot in de kleinste details word uitgevoerd, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Sinds verruiming van de wet voor plaatsen van mantelzorgwoningen ben ik gestart met het realiseren van mantelzorgwoningen. Een erg mooi concept waardoor families de mogelijkheid hebben om dicht bij hun geliefden te zijn en tegelijkertijd hun privacy en onafhankelijkheid te behouden. Inmiddels heb ik al tientallen mantelzorgwoningen met zorg en precisie geplaatst. Dit verwezenlijken, door het creëren van een comfortabele en functionele ruimte voor zowel de zorgverlener als de zorgontvanger, vind ik mijn beroep prachtig en dankbaar werk.

Door samen met u alles duidelijk te bespreken en u bij het bouwproces te betrekken, kunnen wij uw wensen vertalen naar een eigen thuis voor u of uw naasten.