Werkwijze mantelzorgwoningen

Onze werkwijze

Stap 1

U bent geïnteresseerd in een mantelzorgwoning bij ons. De eerste stap die we nu gaan zetten, is het plannen van een kosteloos kennismakingsgesprek. Dit doen wij graag bij u op locatie waar de mantelzorgwoning daadwerkelijk moet komen staan.. Tijdens de kennismaking nemen we al uw persoonlijke wensen met u door om u zo uw op maat gemaakte mantelzorgwoning te kunnen bieden.

Stap 2

Na dit gesprek brengen wij een offerte tot stand waarin aan alle wensen is gedacht. Deze offerte bespreken we samen op de manier zoals u het fijn vindt.

Stap 3

U gaat akkoord met de offerte en u kiest voor ons. Hartstikke mooi! Nu gaat het echte werk aan onze kant beginnen. We gaan stap voor stap beginnen met het realiseren van uw op maat gemaakte mantelzorgwoning. Ook tijdens de bouw vinden wij het erg belangrijk om in nauw contact te staan met u. Daardoor bent u van harte welkom om, zo vaak als u wilt, te komen kijken tijdens het bouwproces waarbij de koffie altijd voor u klaar staat.
Bedenkt u zich tijdens het proces en wilt u toch wat aanpassen? Dit begrijpen we. Daarom zijn eventuele veranderingen zelfs tijdens de bouw in overleg nog mogelijk. Door samen alles duidelijk te bespreken en u bij het bouwproces te betrekken, kunnen wij ons doel nastreven om uw unieke mantelzorgwoning te realiseren!